Hallo!

Welkom op het blog over Maria's familie & vrienden.

Voornamelijk draait dit blog om de foto's en verhalen die medeverzamelaars hebben ingestuurd. Ook zal dit blog verschillende onderwerpen over hummels behandelen.

Wilt u ook uw verhaal delen?
Stuur dan uw bericht en foto's naar info@hzhummel.nl met als onderwerp "Aan Maria". Alleen uw voornaam wordt weergegeven bij uw ingestuurde bericht. Andere persoonlijke gegevens, zoals e-mail en achternaam, worden niet gepubliceerd.

Wie is Maria?
Als u nog niet bekend bent met Maria's blog, zal ik Maria even aan u voorstellen. Het middelste beeldje in de afbeelding hierboven is Maria. U komt haar ook tegen op de foto's van andere beeldjes op mijn webshop. Dat doe ik om u een inschatting te geven van hoe groot het beeldje is waar u naar kijkt. U kunt haar herkennen via het beeldnummer 2051/a, dat beeldje heet 'Once upon a time'. Ze stamt uit 1999-2009, daarom heeft ze de opdruk TMK8. Ze is ongeveer 8 cm lang. Omdat ze één van mijn lievelings hummelmeisjes is, heb ik haar benoemd naar de religieuze naam van de kunstenares Berta Hummel, namelijk: Maria.

Reageren?
Onder elk bericht van het blog is er ruimte voor leuke reacties. De ingestuurde reacties moeten eerst worden goedgekeurd, hierdoor kan het enige tijd duren voordat uw reactie zichtbaar wordt voor anderen. Bedankt voor uw begrip.

Ik wens u veel leesplezier en hopelijk mag ik binnenkort uw bericht toevoegen aan Maria's blog!

Met hartelijke groet,

Ben Dijkzeul

Een greep uit onze collectie

1 Of 4